PROGRAM DE PROCESARE AL COMENZILOR: L - V: 08:00 - 16:00

Pasta Aromatizanta Vanilie Saracino 200g

49,10 lei

Pasta concentrata de vanilie, cu seminte, pentru aromatizarea produselor de cofetarie si patiserie.

Este recomandata pentru creme, prajituri, ganache, macarons, cupcakes, blaturi de tort, inghetata si iaurt.

50 în stoc
2200134
icon_securitate_LibraPay_600x60px
Plata securizata 100%
Pasta Aromatizanta Vanilie Saracino 200g

Pasta Aromatizanta Vanilie Saracino 200g

49,10 lei

Description

Pasta concentrata de vanilie, cu seminte, pentru aromatizarea produselor de cofetarie si patiserie

Una din cele mai mari provocari, cand vine vorba de pastele concentrate aromatizante, este aceea de a mentine stabilitatea acestora la caldura. Pastele aromatizante Saracino au fost special dezvoltate pentru a oferi o aroma consistenta si sigura pentru coacere, in special pentru aromele pe baza de citrice.

Este ideala pentru aromatizarea inghetatei, mousse-urilor, a cremelor bavaroise, blaturilor de tort, prajituri, ganache, macarons, cupcakes si iaurturi.

Inainte de utilizare, este recomandat sa amestecati produsul.

Dozaj: 100/120g de pasta concentrata pentru aromatizare la 1kg de amestec sau 1L de smantana sau lapte

Recomandare de utilizare:
Amestecati 40 g de pasta de vanilie cu 1 litru de smantana proaspata, in cazul mousse-ului; 40g cu 1 litru de lapte, in cazul bavarois; 40 g cu 1 kg de crema, in cazul cremelor de tort.
In ceea ce priveste inghetata, amestecati 40 g de pasta concentrata cu 1 kg de amestec.
Pentru aluaturi folositi 50 g de pasta concentratat la 1 Kg de aluat
Amestecati pasta concentrata de aromatizare cu amestecul sau lichidul circa 1 minut, pana la omogenizarea perfecta.

Ingrediente: sirop de zaharoza; dextroza; arome; seminte de vanilie (0.5%), agent de ingrosare: caragenan, coloranti: betacaroten, riboflavina.

Atentie: Poate contine urme de oua, arahide, boabe de soia, lapte, migdale, alune de padure, fistic, seminte de susan

Conditii de depozitare: intr-un loc uscat si racoros, ferit de lumina si razele soarelui.