Program de procesare al comenzilor: Luni - Vineri: 08:00 - 16:00

Livrare si transport

Livrare si transport

Desertonline.ro isi rezerva dreptul sa confirme comenzile telefonic inainte de expedierea lor.

Livrarea produselor se face prin intermediul serviciului de curierat FanCourier, oriunde in Romania. Clientii pot opta si pentru ridicarea comenzii personal de la depozitul firmei din Otopeni.

  1. Costul livrarii

   • 20 RON pt un colet de 1kg (pentru fiecare kg suplimentar se adauga 1.1 lei), pentru localitatile principale in care FanCourier face livrari fara costuri suplimentare.
   • Pentru localitatile aflate in afara acestor zone acoperite de FanCourier se plateste suplimentar o taxa in functie de numarul de kilometri dus-intors de la localitatea principala. Clientii vor fi informati la momentul confirmarii comenzii despre acest cost suplimentar.
   • In momentul finalizarii comenzii, pretul transportului apare in comanda. Daca sunt suplimentari de produse, schimbari de adresa sau alte evenimente neprevazute, la momentul confirmarii telefonice a expedierii comenzii, veti fi informat despre costul exact al trimiterii acestuia.

   Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la adresa office@zinnia.ro.

  1. Termenul de livrare

   Livrarea se face dupa ce toate produsele au fost comandate si rezervate la furnizori sau in depozitul nostru.

   Produsele comandate se pot ridica direct de la Magazinul nostru fizic din Strada Novaci Nr.7 Bl. P52 Sc.1 Ap2  (colt ciu Strada Motoc) sau pot fi livrate de firma de curierat Fan Courier.

   Livrarea produselor se face in termen de 24/48 ore de la confirmarea telefonica a comenzii.

   Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului.

   Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

 1. Factura si chitanta

  In cazul livrarii catre persoane fizice, in colet se va afla factura fiscala iar FanCourier va elibera chitanta pentru incasarea contravalorii marfii.

  In cazul livrarii catre persoane juridice, in plic se vor  gasi atat factura fiscala cat si chitanta, ambele emise de  Desert Online S.R.L.

0