PROGRAM DE PROCESARE AL COMENZILOR: L - V: 08:00 - 16:00

Showing 24 of 122 results

Filters

Ingrediente

Crunchy balls white 200gr.

12,20 lei
Crunchy balls white sunt biluțe din orez expandat , cu un diametru de 4 milimetri, glazurate cu ciocolata…

Piure congelat de cocos Rogelfrut 1kg

40,00 lei
Laptele de nuca de cocos congelat Rogelfrut este deosebit de bland si contine doar 17% grasime. Nu conține zahar adaugat si este potrivit pentru toate tipurile…

Piure congelat de visine Rogelfrut 1kg

30,00 lei
Piureul de visine este potrivit pentru diverse tipuri de prelucrare, de la inghetata la produse de cofetarie. Amarena este una dintre ciresele considerate "amare". Soiurile…

Pasta de zmeura Saracino

32,50 lei
Pastă aromatizantă cu gust de zmeură Saracino.…

Pasta Aromatizanta Fistic 100% Saracino 1kg

295,00 lei
Pasta aromatizanta de fistic 100% Saracino pentru aromatizarea preparatelor fine de patiserie si a deserturilor. Borcanul contine 1kg. …

Suc de fructe congelat de rodie Rogelfrut 1kg

27,00 lei
Sucul limpede de rodie poate fi consumat pur sau poate fi folosit pentru producerea de sorbeturi si serbeturi intens aromatizate. Toate proprietatile acestui "super fruct"…

BIO – Lamai proaspat stoarse 1kg

34,00 lei
Lamai provenite din culturi bio din Sicilia, sunt culese la maturitate deplina, stoarse imediat si congelate rapid. PRODUS CONGELAT!…

Pasta Aromatizanta de Banana Saracino

36,00 lei
Pasta Aromatizanta de Banana este ideala pentru aromatizarea inghetatei, mousse-urilor, a cremelor bavaroise, blaturilor etc. Mod de utilizare: Folositi 100 grame de pasta aromatizanta la litru de…

Piure congelat de mango Alphonso Rogelfrut 1kg

40,00 lei
Piureul de mango Alphonso Rogelfrut este unul dintre produsele de top din gama Rogelfrut. Acest soi special, originar din India si mai precis din Hubli,…

Cuburi de Coaja de Portocale Confiate 1kg

41,00 lei
Cuburi de coaja de portocale confiate sunt ideale pentru crearea unor deserturi exceptionale sau pentru inglobarea in aluat pentru produsele ce necesita coacere, adaugand astfel…