Laptele de nuca de cocos congelat Rogelfrut este deosebit de bland si contine doar 17% grasime.
Nu conține zahar adaugat si este potrivit pentru toate tipurile…
Piureul de visine este potrivit pentru diverse tipuri de prelucrare, de la inghetata la produse de cofetarie. Amarena este una dintre ciresele considerate "amare". Soiurile…
Sucul limpede de rodie poate fi consumat pur sau poate fi folosit pentru producerea de sorbeturi si serbeturi intens aromatizate. Toate proprietatile acestui "super fruct"…
Pasta Aromatizanta de Banana este ideala pentru aromatizarea inghetatei, mousse-urilor, a cremelor bavaroise, blaturilor etc.
Mod de utilizare:
Folositi 100 grame de pasta aromatizanta la litru de…
Piureul de mango Alphonso Rogelfrut este unul dintre produsele de top din gama Rogelfrut. Acest soi special, originar din India si mai precis din Hubli,…
Cuburi de coaja de portocale confiate sunt ideale pentru crearea unor deserturi exceptionale sau pentru inglobarea in aluat pentru produsele ce necesita coacere, adaugand astfel…
Acest site foloseste cookies pentru a va oferi functionalitatea dorita. Navigand in continuare, sunteti de acord cu Politica de cookies si cu plasarea de cookies, cu scopul de a va oferi o experienta imbunatatita.