Pasta aromatizanta de fistic 100% Saracino este ideala pentru aromatizarea inghetatei, mousse-urilor, a cremelor bavaroise, blaturilor etc.
Mod de utilizare:
Folositi 100 grame de pasta aromatizanta la…
Pasta Aromatizanta de Banana este ideala pentru aromatizarea inghetatei, mousse-urilor, a cremelor bavaroise, blaturilor etc.
Mod de utilizare:
Folositi 100 grame de pasta aromatizanta la litru de…
Pasta concentrata de vanilie, cu seminte, pentru aromatizarea produselor de cofetarie si patiserie.
Este recomandata pentru creme, prajituri, ganache, macarons, cupcakes, blaturi de tort, inghetata si…
Pasta concentrata de vanilie, cu seminte, pentru aromatizarea produselor de cofetarie si patiserie.
Este recomandata pentru creme, prajituri, ganache, macarons, cupcakes, blaturi de tort, inghetata si…
Acest site foloseste cookies pentru a va oferi functionalitatea dorita. Navigand in continuare, sunteti de acord cu Politica de cookies si cu plasarea de cookies, cu scopul de a va oferi o experienta imbunatatita.