Bine ai venit la desertonline.ro
Cos de cumparaturi - 0 RON


Home Ingrediente Ciocolata Paste de zahar Decoratiuni Accesorii Coloranti Specialitati
Despre noi

Producatori
AmeriColor
Universul colorantilor alimentari de foarte buna calitate. Lichid pentru aerograf, liposolubil, pudra perlat sau pur si simplu celebrul gel concentrat pentru pasta de zahar si numai, in suficient de multe nuante pentru a satisfice cele mai rafinate gusturi.


Irca
Probabil cel mai important producator italian de ciocolata veritabila, compound de ciocolata, creme, amelioratori, premixuri, semipreparate pentru patiserie si panificatie.


Cesarin
Unul din principalii operatori mondiali pe piata fructelor confiate. De la 1920.


Modecor
De peste 50 de ani produce pentru tot globul, decoratiuni pentru cofetarie, patiserie, gelaterie si industrii care vor sa-si transforme dulciurile in unicat.


Silikomart
Produce o gama vasta de matrite si forme din silicon pentru cofetarii, gelateri, restaurante. Functionale, practice, inovative si frumoase.


FB-Berton
Produce si comercializeaza semipreparete din aluat fraged dulce si sarat, foietaj, canolli, choux etc.Cricut Cake™ - decupatorul cu care decorarea torturilor devine o activitate facila si placuta
GLAZIR - Creme termostabile cu pulpa de fruct pentru produse de patiserie in ambalaje adaptate consumului casnic
KEN - Unul dintre cei mai mari producatori din Europa de produse lactate pentru uzul cofetarilor, frisca, unt, deserturi pe baza de lapte
Kofa - Compoturi de calitate
Satin Ice - Producatorul celebrului Rolled Fondant si Gum Paste utilizat si de Cake Boss Budy.Urmareste-ne pe:
Tel: 0727 783 915; 0736 378 543